Стопкадър Нова ТвЛюбим певец на много българи открехна завесата и разкри

...
Стопкадър Нова ТвЛюбим певец на много българи открехна завесата и разкри
Коментари Харесай

Веселин Маринов: Очертава се един неповторим сезон на „Като две капки вода“

Стопкадър Нова Тв

Любим артист на доста българи открехна завесата и разкри какво се случва в известно шоу.

Популярният реализатор Веселин Маринов е посетител в студиото на „ На фокус с Лора Крумова “ по Нова Тв, пред която споделя за музикалните си желания, за бъдещите си планове и за предизвикването да е част от журито на „ Като две капки вода “.

Феновете на хитовото шоу за фалшификати „ Като две капки вода “ не биха могли да не помнят невероятното му превъплъщение в облика на Дейвид Ковърдейл, фронтменът на рок групата „ Whitesnake “ преди няколко години в шоуто. Тогава изпълнителят призна, че е обожател на рок музиката и в младите си години е бил рокаджия. Маринов е вокалист на българската група „ Импулс “ и рок музиката е тази, с която е израснал. Заради дългата му коса в тийнейджърските му години, прякорът му от това време е Кемпесът, на огромната футболна аржентинска звезда Марио Кемпес.

По-късно по натурален метод артистът се насочва към поп музиката, която извършва през днешния ден, само че рока участва наложително в избора му на музика в колата. „ Когато си пусна Дейвид Ковърдейл в колата, нямам потребност от доста кафета, незабавно се разбуждам “, признава Веселин Маринов.

„ Дълги години работих в чужбина и разбрах, че мога добре да подражавам разнообразни реализатори. Бях млад и Ерос Рамацоти го върша едно към едно като реплика. Също по този начин и Клиф Ричард, който към този момент не е такава огромна звезда, каквото беше на времето. Имитирам Майкъл Болтън добре. Но сега на моите концерти не пея на непознат език. Веднъж си разреших на един концерт в Арена Армеец да покажа от какви хора съм се учил и тогава изпълних песни на Рамацоти, „ Whitesnake “ и Емил Димитров. Последният ми е кумир, тъй като в Полски Тръмбеш, майка ми слушаше най-вече него. Израснах с неговите песни и доста от нещата, които прави, за мен са най-хубавите “, споделя артистът.

Маринов споделя, че през всичките сезони на шоуто за фалшификати е получавал предложения от Маги Халваджиян за участия, само че е отказвал, тъй като се тормози от женските облици. Опасявал се е да не трансформира имитацията в подигравка, а също по този начин гради имидж на сериозен реализатор.

„ Приех да бъда жури, тъй като е друго предизвикателство. Натрупал съм опит през годините. Имам хиляди концерти и тази година издавам 30-тия си албум. С Фънки сме учили дружно в консерваторията и той си беше екстравагантен и преди. Не бяхме близки, само че бях в една група с колегата му Амебата. Имахме си почит с Фънки “, споделя той.

„ Чувствам се доста добре в „ Капките “. С Митко Рачков сме доста близки от години, както и с Маги Халваджиян. Стана прекрасен дженг, което е в интерес на предаването. Някои споделят, че е било режисирано, други не. Но значимото е, че публиката доста се забавлява “, е безапелационното му мнение за шегите, отвън сюжета.

„ Имам поклонение към гения на Асен Блатечки, само че рядко сме били дружно някъде. Не съм имал контакти и с Хилда, само че се познаваме добре. Приятно ми е, че имам опция да поддържам връзка с такива хора от артистичните среди в България “, споделя мнението за сътрудниците си от журито.

Маринов признава, че му е мъчно да бъде неприятен и първоначално е премълчавал, само че към този момент се усеща в свои води. Стреми се да бъде подобен какъвто е и да споделя мнението си.

„ От три години не съм издавал албум. Сега приоритет ми е да създадем 25 концерта доникъде на юни, със остарялото турне. Следва лятното турне по морето и през есента ще представим новия албум,. Ще приключим годината с 3 огромни концерти в зала №1 на НДК в края на ноември “, разкрива проектите си изпълнителят.

Кои са любимците му измежду участниците в „ Като две капки вода “?

„ Изглежда Владо Михайлов и Тома са водещите за момента в шоуто. Керана се намеси доста съществено, а също по този начин и Дара. Всеки един реализатор си има своя сексапил. Харесвам доста Владо Михайлов, тъй като го познавам добре и сме били на общи концерти. Знам какво може да прави той като фалшификати. Тома е сразяващ – той е колосален реализатор. Но както преоткрихме Дара в последното предаване, по този начин чакам и другите реализатори да блеснат в един миг. Очертава се един несравним и неповторим сезон на „ Като две капки вода “, признава Веселин Маринов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР